De voordelen van glasweefselbehang voor uw woning

Als u op zoek bent naar een manier om uw huis op te frissen, maar niet wilt investeren in een duur verbouwings- of renovatieproject, is glasweefselbehang misschien het antwoord. Glasweefselbehang kan elke ruimte een moderne en strakke uitstraling geven zonder tijdrovend werk of dure materialen. Dit type behang is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat betekent dat het niet zoveel tijd kost als andere soorten muurbekleding. Glasweefsel staat voor gemak en duurzaamheid! Bent u benieuwd naar de voordelen van glasweefsel kopen? Lees dan verder.

Wat is glasweefselbehang?

Glasweefselbehang is een geweldige optie voor degenen die wat creatieve flair aan hun huis willen toevoegen. Deze soorten behang zijn gemaakt van glasvezels die zorgvuldig zijn samengeperst. Het is dus een totaal ander soort behang dan het traditionele papieren behang dat we gewend zijn. Glasweefsel kan op elk oppervlak in huis worden gebruikt, inclusief muren, plafonds en vloeren, zonder schade te veroorzaken of een deskundige installatieservice nodig te hebben. Glasweefselbehang heeft veel voordelen ten opzichte van traditioneel structuurbehang, zoals eenvoudige installatie en geen professionele hulp bij verwijdering of herinstallatie indien nodig. De beschikbare patronen bieden ook veel afwisseling, dus er is voor elk wat wils! En als u de kleur van het behang na een tijdje weer zat bent, kunt u hier gemakkelijk overheen verven.

Stevig en stootvast

Naast dat het gemakkelijk aan te brengen is, is een groot voordeel van glasweefselbehang ook dat het veel steviger is dan traditioneel behang. Door de sterke structuur raakt het behang niet snel beschadigd en is het stootvast. Dit is wel zo fijn, zeker als er kinderen in huis wonen. Bovendien kan glasweefselbehang op elke ondergrond aangebracht worden. Denk aan beton, pleisterwerk, gips, hout en houtvezelplaten. In combinatie met onbrandbare gipsplaten is glasweefselbehang een zeer goede optie als u brandveiligheid voorop stelt. Bijvoorbeeld in de keuken. Ook is glasweefselbehang minder gevoelig voor beschadiging door vocht. Dit maakt glasweefselbehang een zeer aan te raden keuze voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Glasweefsellijm

Glasweefselbehang kunt u gemakkelijk zelf bevestigen met glasweefsellijm. In tegenstelling tot traditioneel behang hoeft u de stroken behang niet stuk voor stuk van lijm te voorzien. U kunt het glasweefsellijm direct aanbrengen op de muur en daar de stroken behang op plakken. Het duurt ongeveer 24 uur voordat de lijm is opgedroogd. U kunt glasweefselbehang en glasweefsellijmen online bestellen bij Bouwmaat. Hier vind u een ruim assortiment aan behang en andere materialen voor klusprojecten in het om het huis. Het voordeel van online bestellen bij Bouwmaat is natuurlijk dat u dit gemakkelijk vanuit het comfort van uw eigen huis kunt doen. Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd, zodat u direct aan de slag kunt.

Berichten gemaakt 13

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven