Een audicien aan huis laten komen

Denk je een hoortoestel nodig te hebben of heb je er al eentje en wil je toch iets anders? Het is in deze tijd natuurlijk voor veel mensen lastiger om naar een audicien in de buurt te gaan. Daar is gelukkig een oplossing voor. Je kunt namelijk ook een audicien aan huis laten komen. Geen gedoe met het openbaar vervoer of drukte in het centrum. Je kunt je hoortoestel gewoon testen in de vertrouwede omgeving van je woning. In deze blog lees je hier meer over.

Vertrouwd in eigen woning

Een voordeel van een audicien aan huis is dat je een gehoortoestel kunt proberen in een omgeving zoals je die gewend hebt. Wanneer je ergens anders ben en je probeert te luisteren wat een gehoortoestel doet, dan kan dit een vertekenend beeld geven, want je hoort immers niet de geluiden die je anders dagelijks zou horen zoals de televisie of de geluiden in je huis.

Kennismakingsgesprek

Je vraagt eerst een kennisgesprek aan. Je kunt hiervoor bellen en vaak kan er dan al een hoortest gedaan worden. Dit is eigenlijk best een nieuwe ontwikkeling. Door het luister via de telefoon naar bijvoorbeeld een aantal piepen in verschillende toonhoogtes of het nazeggen van een woord dat je hoort, kan er iets gezegd worden over de staat van je gehoor. Naar aanleiding van de kennismaking kan er verder gekeken worden naar jouw specifieke wensen en welke toestellen er zoal zijn.

Voordeliger dan fysieke winkel

In veel gevallen is het voordeliger om een online audicien te boeken om aan huis te komen. Je hebt namelijk geen kosten voor een fysieke winkel en dit kan doorberekend worden in de prijs die jij uiteindelijk betaald. Oog voor Oren is zo’n online aanbieder van een consult met een audicien. Je kunt hier vrijblijvend advies aanvragen en vervolgens kan er gekeken worden naar een geschikt hoortoestel.

Overige voordelen

Je kunt een afspraak maken met de audicien op het moment dat dit voor jou uitkomt en de audicien komt in heel Nederland langs met uitzondering van de Wadden eilanden. Wanneer je eenmaal een hoortoestel hebt kun je ook nog een periode de toestellen proberen om te kijken of het wel echt de beste keuze is geweest. Je kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment merken hoortoestellen en kun op basis van jouw wensen aanpassen doen. Kortom, bespaar jezelf de moeite van het opzoeken van een audicien in de buurt, en kijk vooral eens naar de mogelijkheden van een online audicien.

Berichten gemaakt 8

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven