Deze gadgets/accessoires mogen bij jou thuis niet ontbreken

Ben je opzoek naar gadgets of accessoires die jouw huis/tuin opvrolijken of net even wat leuker maken? Dan hebben wij een aantal gave gadgets/accessoires op een rijtje gezet die je tegenwoordig echt niet meer mag missen!

Binnen en buitenverlichting

Lampen zijn tegenwoordig niet meer zo saai als dat ze waren. Je kan bijvoorbeeld een tafellamp op batterijen aanschaffen. Dit is enorm handig als je even het licht wilt verplaatsen. Bijvoorbeeld bij het lezen van een boek of wanneer je van ruimte veranderd binnen je huis. Je kan zelfs in de later zomeravonden je tafellamp mee naar buiten nemen. Zie het als een draadloze speaker alleen dan voor verlichting. Daarnaast is het ook nog is handig wanneer je geen stopcontact in de buurt heb, maar wel verlichting nodig hebt. Bijvoorbeeld achter in de tuin bij je loungehoek.

Spraakgestuurde gadgets

De slimme speakers zoals de Google Home zorgen ervoor dat je geen knopjes meer hoeft in te drukken. Met de Google Home kan je gemakkelijk spraakgestuurde opdrachten geven. Deze gadget is tegenwoordig onmisbaar in je woonkamer. “hey google, speel wat muziek af” zijn vragen die de afgelopen jaren vrij normaal zijn geworden. Naast dat deze slimme speakers terug kunnen praten en muziek kunnen afspelen, kan je ook gemakkelijk verschillende gadgets hieraan koppelen. Denk bijvoorbeeld aan je verlichting. Door je lampen met wifi te verbinden kan je met een spraakgestuurde opdracht je lichten aan- en uitzetten.

Robot gadgets

Robotstofzuigers kennen we al langer, maar kan een handige assistent zijn om je vloer weer als nieuw laten glanzen! We hadden er vroeger nog nooit van gehoord. Er zijn maar weinig mensen die hier zin in hebben maar er moet natuurlijk worden gedweild. De dweilrobot is hier de oplossing voor. Dit is wat je moet doen: vul de dweilrobot met wasmiddel, doe de dweilrobot aan en je hoeft niets meer te doen.

Planten automatisch laten groeien

Een plantenchecker zorgt verbind je gemakkelijk met je smartphone. Vervolgens zal het slimme apparaat goed op jouw planten letten. Wanneer je de gieter weer uit de kast moet halen, wordt je eraan herinnerd. Het gezonde groen op de vensterbank is een stuk huiselijker dan het droge grijs, nietwaar? Wist je dat een groene omgeving ook jouw productiviteit kan verhogen? Het zorgt er dus niet alleen voor dat je woonkamer en leuk en mooi uitziet maar het is ook nog is productief, wat ervoor zorgt dat je meer kan doen in kortere tijd!

Berichten gemaakt 8

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven